93-годишен дядо получи възхитително писмо от петгодишната си съседка, тъй като и двамата са под карантина, като част от мерките, предприети за спиране на разпространението на коронавирус във Великобритания.

“Просто исках да проверя дали сте добре? Нарисувах ви дъга, за да ви напомня, че не сте сами. Моля, пишете ми, ако можете”, написало младото момиче на име Кира на своя съсед Рон.

Трогнат от писмото, 93-годишният човек ѝ отговорил:

“Много съм щастлив, че получих вашето писмо и че се интересувате от благосъстоянието ми. Засега всичко е наред… подобно на вас, аз също съм под домашна карантина, но е толкова приятно да чуя за вашата загриженост. Моето име е Рон и аз съм на 93 години. Аз бях първият човек, който се нанесе в сградата през 1955 г. и оттогава живея тук.

Ситуацията с коронавируса е много лоша и всички трябва да направим всичко възможно, за да я преодолеем и да се надяваме да излезем от кризата в добро здраве. Рисунката на дъгата е невероятна, ще я окача на прозореца си, за да я видят повече хора. Бих искал да благодаря отново, че ми пишете и се надявам скоро всички да можем да излезем спокойно навън”

23-годишната внучка на Рон, Луиза Смит публикува снимки на писмото на момиченцето в социалните медии и заяви, че то има силата да накара всички да се усмихнат.

Източник: Indy100 / Gospodari