10 знаменитости, за които няма да повярвате, че са били бездомни

07 юли 2016 г., 14:20
12572

снимка: Ollyy/Shutterstock

Хората често пъти грешат в предположенията си защо някой е останал без покрив на главата. истината е, че това може да се случи на всеки, включително и на някои звезди, които познаваме като богати и популярни личности.

Не вярвате? A Plus ни дава цели 10 примера.

Дженифър Лопес

Конфликт с майка ѝ принуждава Дженифър да напусне дома само на 18 години и да остане без покрив. Причината - тя предпочитала кариера в танците, а не колеж.

Стив Джобс

Когато преждевременон напуснал Рийд Колидж, Джобс тръгнал по пътя на мечтите си, но той преминавал през събиране на кутийки от "Кока Кола" и спане без постоянен дом.

Майкъл Оър

Преди успешната кариера в американския футбол и кинохитът, посветен на него, той бил бездомен и живеел на улицата, докато не го осиновило семейство.

Джуъл

Като тийнейджърка певицата живеела в колата си и едва първата ѝ звукозаписна сделка ѝ позволила да се измъкне от това положение.

Силвестър Сталоун

Като бездомник, Слай дори продал кучето си за 40 долара. Седмица по-късно обаче имал договор за бъдещия хит "Роки". След това актьорът си върнал кучето за 3000 долара.

 

Холи Бери

Като млада актриса без силни роли, тя живеела в приют за бездомни. Майка ѝ отказала да ѝ помогне и това останал един житейски урок за Бери, която го помни и днес.

Стив Харви

Дълго преди да стане успешен ТВ водещ, Харви бил без покрив цели три години. Спял в колата си и се прехранвал със сандвичи. Днес състоянието му е над 100 милиона долара.

Хедър Милс

Малцина знаят, че манекенката някога спяла на гара "Ватерло" в Лондон, след като избягала от вкъщи.

Дрю Кери

Водещият на The Price Is Right  някога не можел да си позволи покрив и храна. Като младеж в Лас Вегас той ровел по кофите за някой друг цент.

Крис Прат

На младини един от най-горещите актори в Холивуд днес живеел в микробус в Хавай. Едва ролята му в Cursed 3 дала начало на кариерата му.

Ключови думи:
Коментари