Известен парадокс на нашето технологично съвремие е, че изпитаното последно средство за „оправяне” на неработеща техника е прякото физическо въздействие по-известно като „удар”.

Странното е, че всъщност този метод понякога помага и заялата се машинария внезапно проработва. Ако не друго методът поне е ефективен като средство за изливане на негативни емоции.

Една от причините удрянето на техника да е толкова популярно е, че кинотворците често го използват като средство за нагнетяване на напрежението. Вероятно сте забелязали например, че колата на главния герой отказва да запали точно в мига, в който зомбитата/серийния убиец изскочат от тъмното.

Предлагаме ви това изключително занимателно видео, което включва огромен брой случаи на човешко насилие срещу беззащитна техника, подбрани от кинолентите. Жертви са многобройни механизми с различна степен на сложност и реализъм – от ключалки на шкафчета до космически кораби и машини на времето. Всичко това е майсторски монтирано като една своеобразна перкусивна симфония на неизправната техника. Крайният ефект е доста забавен.