Диалог с космическата техническа поддръжка:

Техническа поддръжка: Здравейте! Бих ли могъл да Ви помогна?

Клиент: Ами, след известно колебание се реших да инсталирам “Любов". Бихте ли ме насочвали в този процес?

Техническа поддръжка: Да, мога да Ви помогна. Готови ли сте да продължите?

Клиент: Ами, аз не съм много подготвен технически, но мисля, че съм готов. Разчитам на помощта Ви. Какво да направя първо?

Техническа поддръжка: Първата крачка е да си отворите сърцето. Отворихте ли си сърцето?

Клиент: Да, но там сега са пуснати някои други програми. Има ли проблем, ако инсталирам "Любов", докато те вървят?

Техническа поддръжка: Кои програми са пуснати?

Клиент: Да видим. Сега имам "Наранено-минало","Ниско-самочувствие" и "Завист-и-неприязън".

Техническа поддръжка: Няма проблем. "Любов" крачка по крачка ще изтрие "Наранено-минало" от Вашата операционна система. Тя наистина ще остане в постоянната памет, но няма да нарушава други програми. "Любов" някога ще пренапише "Ниско-себеуважение" с един модул на име "Високо-себеуважение". А пък "Завист-и-неприязън" трябва да бъдат отстранени напълно. Тези програми пречат на "Любов" да бъде инсталирана правилно и сътоветно – да работи както трябва. Можете ли сега да завършите това?

Клиент: Не знам как да ги завърша. Можете ли да ми кажете как става това?

Техническа поддръжка: С удоволствие. Отидете в стартово меню и задействайте "Прошка". Повтаряйте това толкова дълго, докато "Завист-и-неприязън" не бъдат изтрити напълно.

Клиент: ОК, това го направих. "Любов" започна да се инсталира. Това нормално ли е? Техническа поддръжка: Да, но имайте предвид, че досега имате само основната версия. Ще трябва да се свързвате с други сърца, за да получите останалите подновявания! Клиент: Опа! Вече имам грешка в програмата. Изписа ми: "Грешка - програмата не работи на външни компоненти". Сега какво трябва да правя?

Техническа поддръжка: Не се притеснявайте.Това значи, че програмата "Любов" е конфигурирана, за да върви във вътрешното сърце, но още не е стартирана във Вашето външно сърце. В нетехнически смисъл това значи просто: Вие трябва първо себе си да обичате, преди да можете да обичате други.

Клиент: Какво трябва да правя сега?

Техническа поддръжка: Отворете директорията "Себеуважение" и маркирайте следните файлове: "Себепрощаване", "Разпознай-своята-ценност" и "Признай-своята-ограничения". Клиент: ОК, готово.

Техническа поддръжка: Сега ги копирайте в директория "Мое-сърце". Системата ще пренапише всички файлове, които противоречат на това, и ще коригира някои грешни настройки. Освен това трябва да изтриете "Безкрайна-самокритика" от всички директории и след това да опразните кошчето с боклук, за да може тя да е действително отстранена и да не се появи отново.

Клиент: Разбрах. "Мое-сърце" се пълни с нови файлове. "Усмихвам-се" върви сега на монитора ми и "Мир-и-блаоразположеност" се копират автоматично в "Мое-сърце". Това нормално ли е?

Техническа поддръжка: Понякога. При други това може да продължи по-дълго време, но всичко се случва точно когато трябва. Така, "Любов" е инсталирана и върви... Още нещо, преди да затворим: "Любов" е безплатен продукт. Давайте тези модули на всички, които срещате! Те ще ги споделят с други и ще Ви се реваншират с други полезни модули. Само по този начин програмата може да работи без грешка.

Клиент: Благодаря ти, Живот, за поддръжката!

Неизвестен автор