Вече отминаха дните, когато хората нямаха друг избор, освен да излязат на горещото слънце, за да могат да гледат и залагат на любимите си спортни срещи. Технологичният напредък обаче през последните няколко десетилетия направи залаганията много по-лесни и удобни за феновете по цял свят.

В наши дни все повече хора използват мобилните си устройства, а разработчиците на такива стимулират приложения за залагане към насочването на повече мобилни платформи.

Но основната причина, поради която приложенията за мобилни залагания придобиха популярност, всъщност е свободата. Вече не е нужно да седите пред компютрите си неподвижно и да залагате. Хората могат да залагат в движение, благодарение на мобилните технологии. Apple е в играта за приложения за хазартни игри повече от 6 години. Въпреки че Google Play не разрешаваше хазартни продукти в магазина си до 2017 г., това не означава, че приложенията за Android са били напълно недостъпни.

Мобилните приложения се увеличават, защото букмейкърите правят всичко възможно, да събират всички потребители, независимо от предпочитанията им.

Мобилните устройства превземат пазара на залагания

Въз основа на проучвания, 72% от онлайн залагащите използват мобилни приложения. Тъй като спортните залози стават все по-мобилни, големите букмейкъри правят по-задълбочени изследвания и поставят по-голям акцент върху мобилните си услуги.

Освен че предлагат повече възможности, те също така търсят интегрирането на повече опции за мобилни плащания, които могат да се използват за по-лесно финансиране на сметки за залагане. Услуги като Apple Pay и Google Pay правят транзакциите много по-лесни за хората.

Настоящото разпространение на Wi-Fi мрежи и мобилни устройства по целия свят наистина влияят на индустрията и променят не само крайния потребител, но и доставчиците и операторите.

Например, ако вземем бранда Ефбет, който предлага едни от най-добрите условия и удобства за играчите в България, в техният уебсайт и мобилно приложение можете да правите залозите от всяко място, по всяко време и за всяко събитие. Всичко, от което се нуждаете, е смартфон с работеща интернет връзка и сте готови.

Ефбет правят всичко по силите си, за да се възползват максимално от технологията и да направят залаганията по-лесни. Но нека разгледаме по-подробно всички предимства:

Удобство

Най-големият фактор от всички си е удобството да правите залози от всяко място по всяко време, това направи мобилните залагания огромен успех. Не е нужно да се притеснявате да търсите надеждни букмейкъри, тъй като най-добрите вече имат своите приложения за мобилни платформи.

Тези приложения са много удобни за потребителя и дори могат да се използват от хора, които никога не са правили това. Независимо дали сте професионален играч или начинаещ, няма да ви отнеме много време да свикнете с функциите. А за още по-голямо удобство ефбет мобилна версия е на разположение, в случай, че потребителите не искат да изтеглят апликацията на своя телефон.

Лесни парични преводи

Можете лесно да зареждате пари в сметката си за залагане, като предоставяте информация за вашия акаунт. Залаганията онлайн позволяват различни методи за плащане, включително кредитни карти, дебитни карти, банкови преводи, електронни портфейли и различни други популярни методи. Можете да депозирате или изтеглите пари по желание, по всяко време, по много сигурен начин.

Спортни новини

Може да сте в течение на всички текущи събития и да събирате подходяща информация, свързана с тях. Освен всичко това, тези новини ще ви помогнат да се подготвите за предстоящите спортни събития.

Потребителски акаунт

Този потребителски акаунт работи не само с мобилни устройства, но и с вашия компютър и лаптоп. За разлика от залаганията на място, сайтовете за залагания не изискват да изтегляте парите си всеки път, когато напускате сайта.

Освен това всички мобилнте апликации предлагат интуитивно изживяване, вълнение в реално време и индивидуални решения. А за вас остава само да се забавлявате, където и да се намерите.