Във времена, когато технологиите непрекъснато преобръщат представите ни за възможното, дизайнът и креативността са на прага на нова ера. Ерата на изкуствения интелект (AI) вече не е само научна фантастика, а реалност, която променя начина, по който създаваме, възприемаме и взаимодействаме с различните типове съдържание.

Гимназия СофтУни БУДИТЕЛ ви кани на експертна дискусия, посветена на бъдещето на дизайна в контекста на изкуствения интелект. „AI и бъдещето на дизайна: Необходимите умения в ерата на AI“ е събитието, където ще изследваме как AI трансформира дизайнерската професия и креативните индустрии.

Лекторите, които ще вземат част в дискусията, ще разкрият тенденциите и уменията, необходими за успех в тази динамично развиваща се индустрия:

  • Антони Христов, съосновател на Arc Academy и бивш художествен директор в Pixar, ще сподели своя опит от предните редици на анимационната индустрия и обучението на млади таланти.
  • Марина Шидеров, основател и CEO на Fram Creative Solutions, ще разкаже за важността на потребителското преживяване и как UX/UI дизайнът трансформира дигиталния свят.
  • Светлин Наков, основател на SoftUni, ще обсъди как образованието в областта на ИТ и дизайна трябва да се адаптира към изискванията на бъдещето, пропито от AI технологии.

Можете да се регистрирате тук.