1. Море

Свободолюбиви и волна душа сте. Не се страхувате от другите и сте готови да се доверявате с открито сърце. Предпочитате компаниите и веселите хора. Имате нужда от приятели, за да се чувствате пълноценно. Почивате предимно на море, защото харесвате суетата по плажа, детския смях, забавленията и интензивният живот. Това, което криете в сърцето си, е нуждата от сродна душа. Колкото и да обичате компаниите и да се смеете от сърце с другите, търсите човек, с когото да можете и да помълчите. Понякога се чувствате като тъжния клоун - хората ви виждат все весели, но душата ви плаче. Чувството ви за хумор ви помага да се справите с всичко и да не губите надежда дори в най-мрачните дни.

2. Планина

Вие сте човек, който обича природата и се старае да живее съобразно с нейните закони. Цените красотата й, стараете се да я опазвате чиста. Склонни сте да съберете чуждия боклук, да се погрижите за природата, защото осъзнавате колко ценна е тя. Предпочитате да се усамотите, когато е нужно. Харесвате баланса между големия шумен град и тихата почивка сред гората. Винаги бихте избрали планината пред морето. Това, което криете в сърцето си, е умората от монотонността. Хората са свикнали с вашия добър характер и ви приемат за даденост. Чувствате се недооценени и се питате дали бихте липсвали на някого, ако изчезнете от живота му. Не се подценявайте и уважавайте повече себе си и времето си.

3. Екзотичен остров

Ако можехте да си го  позволите, това би бил вашият избор - бягство от света на цивилизацията и сливане с природата. Вие сте интроверт и търсите всякакъв начин да се спасите от врявата и суетата на деня. Не обичате шумните компании. Крясъците на плажа ви изтощават. Ако отивате на море, ще изберете къмпинг. Ако отивате на планина, ще вземете палатка. Смятате, че простият живот е най-хубав и обогатява най-много душата. Това, което криете в сърцето си, е самотата. Въпреки че съзнателно търсите усамотение, вие сте самотни. Чувствате, че трудно намирате път към другите, и това ви тежи. Понякога търсите път дори към самия себе си. Спрете да търсите щастието и то ще ви намери. Обикновено се оказва много по-близо до нас, отколкото сме си мислели.