12. Стрелец

Стрелците са свободолюбив знак. Те ценят свободата си и знаят колко е важна тя. Ето защо те не се опитват да контролират своите партньори.

Стрелците направят всичко по силите си, за да не бъдат контролирани от него по какъвто и да е начин, затова самите те не го правят. 

Ако искат нещо да се случи по техния начин, ще прибягнат до безмилостна критика, за да накарат партньорът им да се засрами и да преосмисли действията си.

11. Риби

„Прави любов, а не война“ – това е мотото на Рибите. Те не се опитват да контролират. По-скоро биха предпочели да се носят по течението и живеят за мига.

Фокусират се върху настоящето и приемат живота такъв, какъвто е, а не какъвто би могъл да бъде. Често живеят в своя собствен свят и рядко обръщат внимание на нещата, които другите казват.

10. Водолей

През по-голямата част от времето Водолеите са в хармония със себе си и се вълнуват повече от интелектуални теми, отколкото от контрол на партньора си. Понякога дори не обръщат никакво внимание на останалите. Не го правят от лошо или защото са снизходителни, а просто защото са твърде погълнати от тема, която намират за по-вълнуваща. Водолеите са социални и по-скоро биха изслушали мнението на своите приятели, отколкото да се опитват да го променят.

9. Везни

Везните не искат да са сами и в този смисъл те могат да бъдат контролиращи. Може да се опитат да убедят някого, че е време за забавление, но не биха се опитали да ръководят конкретни аспекти от неговия живот. Искат да купонясвят, а това изисква импулсивност и гъвкавост.