Ако искат да запазят отношенията си, и двамата партньори трябва постоянно да полагат усилия. Но според астролозите някои зодии бързо се уморяват. Ето кои знаци се предават прекалено рано и се разделят.

Близнаци

Непостоянните Близнаци обичат новите запознанства и не се задържат дълго на едно място. Това, което днес им е харесвало, утре намират за безинтересно. За съжаление понякога пренасят този свой недостатък и в интимната връзка. Стане ли им прекалено скучно, може на бърза ръка да сложат край на отношенията си и да се впуснат в нова авантюра.

Овен

Този „животински“ знак цени свободата си над всичко и иска да бъде независим от партньора си. Почувства ли се притиснат, Овенът може да го изтъкне като причина, за да прекрати връзката. Овните предпочитат партньори, които са свободолюбиви като тях. Обикновено преодоляват лесно раздялата и дори въздъхват с облекчение, защото най-после са си върнали свободата.

Риби

Обикновено Рибите се въодушевяват в началото на връзката, когато всичко е все още ново и вълнуващо. Но върнат ли се към монотонното всекидневие, отношенията може бързо да им омръзнат. Освен това този знак мрази споровете и сериозните разговори. Стане ли напечено, възможно е дори да го обърне в бягство.