Виж кои са причините да се завръщаш у дома според зодията ти

01 август 2017 г., 14:30
13770

Shutterstock

Все повече българи решават да се върнат у дома след живот в чужбина. Не по-малък е броят на хората, които не разбират решението им. Попитахме звездите под шеговита форма как различните хора взимат решение да се приберат в България и създадохме Зодиак на завръщащите се. Открийте кой е вашият звезден знак.

21.03-19.04 - Инатът

Родените под знака на ината лесно се влияят от чуждото мнение. Кажеш ли им нещо, веднага ще направят обратното, за да ти докажат, че не си прав. Така всеки българин инат, който навремето е заминал, за да докаже на всички песимисти покрай себе си, че има качествата да се реализира в чужбина, днес се връща обратно в България - понеже всички приятели и роднини му казват “да не си луд, да се прибереш”. Хората от тази зодия са най-подходящи за предприемачи, понеже напук могат да постигнат практически всичко. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

20.04-20.05 - Трудолюбивият

Трудолюбивците обичат стабилността и са практични. Вярват, че добре свършената работа може да им осигури спокоен и щастлив живот. Без значение къде. Уверени в своите способности, те решават да се върнат в България, защото знаят, че навсякъде могат да бъдат успешни, а в такъв случай защо не у дома? Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

21.05-20.06 - Несериозният

Този астро-емигрантски знак, поради своята несериозност често не може да определи дали е тук или там. Най-вероятно заминал без изобщо да разбере, веднъж осъзнал, че държи диплома от чуждестранен университет в ръката си, решава да се върне. Това може да се повтори неведнъж. Несериозните са хем в България, хем в чужбина и е доста трудно да им хванеш спатиите. Единственото, което можем да направим, е да им се радваме като са с нас, преди пак да са офейкали нанякъде. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

21.06-22.07 - Семейният

Семейният знак, както се разбира и от наименованието му, най-много държи на своите близки. Ако по-голямата част от тях са в България, връщането му е предначертано рано или късно. Нищо не дава по-голям смисъл на живота му, от това да прекарва пълноценно време със своите роднини. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

23.07-22.08 - Успелият

Родените под знака на Успелия са винаги първи във всичко, с което се захванат. Постигнали всичко, което са опитали навън, тяхната непрестанна нужда от нови предизвикателства ги бута обратно в България. Успелите са достатъчно уверени, за да знаят, че където и да отидат, ще реализират желанията си. А защо не у дома? Тръгват веднага, за да са от първите! Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

23.08-22.09 - Експертът

Експертът, познат сред някои и като многознайкото, често е специалист в една или повече области. Заминал навън, за да натрупа ценен опит и познания, днес той се връща, за да развие своята сфера в България. Харесва му да се задълбочава в нещата, които обича, а работата е едно от тях. За него няма по-голямо удоволствие от това да бъде пионер на родна земя. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

23.09-22.10 - Неотразимият

Той е обичан и там и тук. Всичко му се получава лесно, най-вероятно, понеже никой не може да му откаже. Омаял всички чужденци изправили се на пътя му, Неотразимият се връща в България, за да се бори със скептицизма на хората. Не защото толкова обича борбите, а защото е сигурен в победата си. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

23.10-21.11 - Родолюбецът

Този знак, повече от всичко обича родината си. Никога не е заминавал с идеята да остане, само да види, да научи и да се върне по-достоен българин. Със знанията натрупани навън, днес той гордо избира да живее обратно в България, приемайки качествата и недостатъците ѝ. Той идва, за да внесе промяна, но и за да разкаже на всички, които не са заминавали, какви са предимствата на нашата страна пред останалите. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

22.11-21.12 - Приключенецът

Този знак обича приключенията и именно затова е заминал някъде по чужбината. След много скитосвания и опознаване на различни култури, приключенецът осъзнава, че не познава достатъчно добре собствените си корени и се връща, за да открие непознатите за него кътчета в България и да се наслади на традиции, за които до скоро не е бил чувал. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

22.12-19.01 - Домошарът

Зодия домошар най-много от всичко обичат да са си вкъщи. И те не знаят как са заминали изобщо, а всяка ваканция и почивен ден използват, за да се видят със семейството и приятелите си в България. Макар лесно да успяват да създадат домашен уют, където и да отидат, за тях самите, най-хубаво е усещането да са си в България. Културата, манталитетът, привичките на хората - обичат ги с цялото си сърце, без значение многото им недостатъци. Връщат се тук, защото само в България намират хармонията, от която имат нужда. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

20.01-18.02 - Иноваторът

Тази зодия винаги е в търсене на нови решения. Пълни с идеи, те бутат света напред. И понеже за тях интелектуалните предизвикателства са по-важни от всичко друго, мястото където разнищват своите казуси няма значение. Веднъж попили знанията, които широкият свят им предоставя, те се връщат в България, за да ги споделят и използват за нещо, в което виждат истински смисъл. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

19.02-20.03 - Емоционалният

Този знак се владее от емоциите. Те могат да са навсякъде, стига да се чувстват щастливи и могат да вземат драстични решения за живота си, повлияни от чиста емоция. Затова, заминали навремето заради съученик, в който са били влюбени, днес се връщат обратно в България при новото си гадже. Трудно е да им проследиш мотивите, понеже липсата на логика ги прави неуловими. Важното е, че са в непрестанно търсене на щастието. Ако това е твоята зодия и сега се прибираш, открий своето място тук.

 

От 10 години насам форум “Кариера в България. Защо не?” представя възможностите за реализация у нас за българи с опит и образование в чужбина. Освен, че ги свързва с множество компании на пазара, ги среща с вдъхновяващи хора, които вече са се върнали. Не на последно място форумът цели да покаже, че са добре дошли тук и могат да бъдат щастливи и у дома.

Ако и ти си българин в чужбина или още повече, ако имаш близък, който не живее в България, подкрепи го, ако иска да се върне. Може би у дома ще бъде по-щастлив. Кажи му “има място и за теб” и го покани на 5 септември в Интер Експо Център, за да намери новата си Кариера.

Ключови думи:
Коментари