Преследват ни чудовища, падаме от високо, викаме за помощ, но никой не ни чува – това са все сънища, които всеки от нас е сънувал. Събуждаме се от тях окъпани в пот с разтуптени сърца и с мъка заспиваме отново. Но заради характера си следните 3 зодии преживяват особено често нощи на ужасите.  

Скорпион

Този воден знак е заобиколен от тъмна аура. За него казват, че има две лица, също като доктор Джекил и мистър Хайд. Интересното е, че Скорпионът изпитва някакво смътно удоволствие от кошмарите, защото го зареждат с енергия. Изглежда Скорпионът има болно съзнание, затова не ни остава нищо друго, освен да му пожелаем още много страховити нощи!

Водолей

В своите сънища непостоянният Водолея е жертва на богатата си фантазия. Его защо често го навестяват кошмари. Подобно на нещата, които трябва да бъдат преработени насън, прекалено развинтеното въображение също може да предизвика неспокойни нощи.  Сънищата на Водолея често са абстрактни и интензивни както по отношение на действието, така и на героите. Следователно гигантските паяци или причудливите създания не са нещо необичайно за него. Горкият Водолей!

Риби

Такива чувствителни и обидчиви  същества като Рибите често прекарват драматични нощи. Лошото е, че кошмарите им изглеждат напълно реални. Представяме си колко е ужасно, когато страшните сънища преследват човека и през деня. Истински съчувстваме на Рибите и им пожелаваме отсега нататък да сънуват по-приятни сънища!