Този триъгълник не е толкова популярен, колкото Бермудския, но въпреки това е не по-малко зловещ. Той се намира в югозападната част на Вермонт, САЩ. В периода 1945 – 1950 г. тук са изчезнали мистериозно петима души.

Мидъл Ривърс, на 75 години, който е водил група ловци на 12 ноември 1945 г. По време на връщането си той се отделил от групата и никой не го видял повече. Само една гилза била намерена.

Паула Уелдън била второкурсничка в колежа Бенингтън. Тя отишла на разходка в планината на 1 декември 1946 г. и никога не се завърнала.

Точно три години по-късно (на 1 декември 1949 г.), ветеранът от войната Джеймс Тетфорд пътувал с автобус към дома си в Бенингтън, прибирайки се от посещение при роднини. Свидетели го видели на автобусната спирка преди това, но когато автобусът пристигнал, Джеймс бил изчезнал безследно. Багажът му бил още в автобуса.

Осемгодишният Пол Джосеф изчезва безследно на 12 октомври 1950 г., докато майка му храни прасетата. Въпреки че е бил облечен с отличително червено яке, той никога не е намерен.

Последното изчезване се е случило на жена на име Фрийда Лангър. На 28 октомври 1950 г. тя се разхожда в планината заедно с братовчед си. Тя се подхлъзва и пада в малка река. След това жената решава да се върне, за да се преоблече, и ако сте внимавали досега, сами можете да предположите, че никой никога не я вижда отново.