Всички ние допускаме грешки и това е човешко. Често извличаме от тях поука и се опитваме следващия път да не сбъркаме. Други обаче непрекъснато повтарят едни и същи грешки и бързо изпадат в стария модел. Следните три зодии се сблъскват по-често с този проблем и не се учат от грешките си :

Телец

Ако се случи Телецът да сбърка, той открито признава вината си. Симпатично качество! Готов е да се поучи от грешката и се зарича занапред да постъпва другояче в подобни ситуации. Но за съжаление този знак е майстор на забравянето и следващия път прави абсолютно същата грешка.  

Овен

Овните са истински инати, които извънредно неохотно признават грешките си. Освен това мразят друг да им нарежда какво да правят. Винаги искат сами да вършат всичко и са по-склонни да се примирят с грешката си, отколкото да се вслушват в нечии съвети. Този знак трябва да се научи, че никой не е в състояние сам да се справя с всичко и от време на време спокойно може да приема чужда помощ. Това в никакъв случай не е белег на слабост!

Водолей

Импулсивният Водолей често постъпва необмислено. Така например от устата му се изплъзва нещо, което е било по-добре да премълчи. Или пък купува вещ, която не е по джоба му. Обикновено Водолеят не мисли за последствията и рисковете от постъпките си, а действа интуитивно. И често е учуден, щом нещо се провали. Когато става дума за дреболии, не е толкова драматично, но важни решения не бива да се вземат прибързано, а да се премислят внимателно.