Оплаквате се от липса на късмет? Може да се дължи на зодията ви. Ето кои четири знака буквално привличат неудачите и сякаш нещастието ги преследва по петите.

Козирог

Характерно качество на Козирога е неговият перфекционизъм. И понеже често е неспособен да постига целите си, обикновено е нещастен и недоволен от живота. Този знак постоянно се упреква и се самонаказва с още по-упорит труд и по-малко свободно време. Но това определено е погрешният начин! По-добре е да се радвате на дребните неща в живота, да не бъдете прекалено амбициозни и да цените щастливите мигове. Бъдете горди със себе си и с това, което умеете! Тогава нещастието със сигурност ще престане да ви преследва.

Скорпион

Скорпионите са властни личности и това тяхно качество често им навлича проблеми и разправии с другите. Тъй като Скорпионите по принцип имат високи изисквания към приятелите, семейството и колегите си, неведнъж остават разочаровани. Освен това Скорпионите лесно изпадат в стрес, защото искат да постигнат всички цели, които са си набелязали, а това коства усилия. По тази причина този знак постоянно е под пара и не му остава време да се наслаждава на приятните неща в живота. Драги Скорпиони, опитайте се да не бъдете толкова напрегнати и ожесточени – само така ще се чувствате по-малко нещастни!

Водолей

За съжаление Водолеите прекалено често се вкопчват в миналото. Ако нещо не върви както трябва, Водолеят трудно го понася и затъва в самообвинения. Логичният извод: нещастие! Водолеите трябва да се научат да гледат оптимистично на бъдещето и да си изработят положителна нагласа към живота. Негативните мисли привличат негативизъм! Трябва да се отнасяте спокойно към грешките си и да се учите от тях, а не да се оставяте да ви теглят надолу към дъното или да ви натоварват ненужно. Пътят от нещастието към щастието минава през различна нагласа, просто е!

Везни

Везните имат една много лоша черта: предпочитат да избягват неприятностите и да не се забъркват в сериозни конфликти. Но номерът не минава винаги! Проблеми, които не се разрешават и се игнорират, с времето стават непреодолими, докато Везните напълно излязат от равновесие и престанат да мислят разумно. Така често взимат погрешни решения, които задълго ги отклоняват от правия път. Скъпи Везни, не се страхувайте от конфронтациите, защото дръзнете ли да се опълчите на живота, има вероятност нещата да се наредят по-лесно.

Помнете, че не е задължително и най-големият маркототевец вечно да няма късмет. Най-важна е личната нагласа. Вярвате ли в щастието, то най-вероятно ще ви споходи. Следователно ако спадате към една от горнитеи четири зодии, се запитайте дали не виждате света малко по-черен, отколкото е в действителност?  Ако да – престанете веднага и започнете да вярвате в щастливата си звезда!