Да качат пикантни снимки на бившия си в интернет или да оплюят някого чрез Фейсбук – някои хора нямат задръжки. При това не ги е грижа за последиците от подлото си поведение. Отмъщението е в кръвта им, а тормозът над другите ги забавлява. Ето кои знаци са най-големите злобари.

Овен

Овенът си пробива път безогледно и агресивно. При това не го е грижа, че оставя след себе си странични жертви. Става нагъл и избухлив, когато му потърсиш сметка. Овните обичат да се налагат и пускат в употреба лактите си, само и само да изпреварят другите. Ако не сте оборудвани с предпазни средства, съветваме ви бързо да си набавите.

Скорпион

Не бива да дразните Скорпиона, защото е много отмъстителен. Той безскрупулно и с преднамерена злоба преследва противника си. При това дълго време, ако не и цял живот, понеже Скорпионите са ужасно злопаметни. Умеят отлично да раняват с думи и тежко на онзи, който попадне под острото им жило.

Водолей

Колкото и ексцентричен и иновативен да изглежда, толкова подъл може да бъде този знак. Доставя му удоволствие да провокира и излага другите. Прави го уж на смях, но всъщност е ясно какво цели. Водолеите обичат грубите шеги и събират около себе си групички присмехулници. На жертвите обаче съвсем не им е весело.

Близнаци

Към любителите на подли номера спадат и Близнаците. Те са особено нетактични, при това понякога преднамерено. Обичат да се прицелват в слабите места на хората и да им се подиграват. Особено безогледно нападат онези, които се страхуват от тях. Както предполага и знакът им, Близнаците имат две лица. Отпред усмивка, отзад ритник. И това ако не е подло!