Когато двама души, които са се обичали, се разделят, няма много място за оптимизъм, но пък има смисъл да си дадем сметка как преживяваме страданието. Това и правят потребители на сайта Reddit, които решиха да обсъдят най-лошите възможни сценарии за раздяла с партньора и тази щекотлива тема събра повече от 12 хиляди коментара.
Ето какво излиза, като теглим чертата:

Повечето споделят мнението, че най-недостойният начин да се разделим с любимия, е да напуснем мълчаливо или просто да спрем да общуваме с човека, все едно той никога не е съществувал. Потребителите смятат, че този начин е и най-страхливият - той, наред с обидата на партньора, че е изоставен недостойно, атакува неговото самочувствие и психиката му като цяло.

На второ място са SMS-ите и писмата, с които хората се разделят. Някои от участниците в дискусията дори съобщават за изключително нагли случаи, когато са получили съобщение за раздяла в общ чат за няколко души.

Сред особено подлите начини е и внезапна раздяла в момент, когато на пръв поглед нищо не предвещава проблеми. Потребителите нямат обяснение и за мотивите на онези двойки, които планират ваканция, прекарват си романтично и си тръгват завинаги в последния ден на съвместната почивка.

Новите родители