Символите са заредени с дълбока енергия. Затова е от значение кой ви е привлякъл най-силно, защото издава тайните на сърцето ви и онова, което ви липсва в този момент от живота.

1. Огън

Въпреки че изглежда като обикновен триъгълник, значи много повече. Това е знак, който кореспондира с идеята за затворена система вътре в себе си. Ако сте избрали този символ, вие се борите с нещо съществено на този етап от живота си. Борите се със самите себе си. Вътрешно се измъчвате от някакви неразрешени конфликти и дилеми. Намерете начин да ги разрешите, защото пропускате важни моменти, докато се тревожите. А и нещата никога не са толкова черни, колкото ни изглеждат. 

2. Вода

Водата е преобърнат триъгълник. Може би точно заради това символът е привлякъл вниманието ви. Вие сте нестандартна личност. Обичате предизвикателствата и креативността. Привличат ви талантливи и интересни хора. В момента ви измъчва еднообразие. Намирате се в застой – творчески и душевен. Съветваме ви да се успокоите и да се доверите на въображението и инстинктите си – обикновено не ви подвеждат.

3. Въздух

Символът Въздух наподобява този на огъня, но има пресечена черта близо до върха. Това не е без значение. Това означава, че вие сте прекалено чувствителен човек. Позволявате външните фактори прекалено много да навлизат в душата ви и да ви влияят. Не можете да угодите на всички, нито да се харесате на всички. Време е просто да го приемете. Трудно се справяте със собствените си чувства, които бушуват във вас. Успокойте се и приемете нещата, които не можете да промените.

4. Земя

Символът Земя наподобява този на Водата, но има пресечена линия в долния си край. Вие сте търпеливи и лоялни. Дори прекалено. Предпочитате да замълчите, вместо да нараните другите. Само че по този начин трупате негативната енергия в себе си. Тази линия символизира преградата, която сами си поставяте. Време е да отстоявате по-явно позициите си и да спрете да отстъпвате на другите. Вашето мнение, вашите нужди и вашите желания са не по-малко важни.

5. Творение

Този символ прилича на звезда, но не съвсем. Има много повече пресечни линии. Неслучайно сте си избрали точно този символ. На пръв поглед хората не биха ви обърнали внимание. Опознаят ли ви веднъж обаче, разбират колко дълбока душа имате, колко тайни криете, колко ценен приятел сте. Спрете да се подценявате и работете върху самочувствието си. Не е без покритие. Притежавате много качества и успехи, с които да се гордеете.

6. Живот

Този символ представлява точно това, което очаквате, но и нещо повече. Животът е непредвидим и в това е неговото богатство. Не знаете какво ви очаква утре, затова ценете настоящия миг. Вие сте широко скроен човек с редица таланти. Палите се лесно по каузи и идеи. Не се страхувате от предизвикателствата. Не правете планове за утре. Насладете се на настоящето. Спрете да изисквате постоянно от себе си. Забавете темпото и се гордейте със себе си.

7. Смърт

Съвсем естествено този символ е преобърнат на символа Живот така, както смъртта е обратното на живот. Само че смъртта има различни измерения. Докато тази, която ще изстуди тялото ни, е неизбежна, може да направите така, че да живеете с ентусиазъм и страст живия живот. Помислете кое е това, което най-много обичате да правите и което ви поддържа вдъхновени. Отпуснете се и спрете да мислите, да пресмятате, да преценявате всичко многократно. Бъдете по-спонтанни и си позволете да сте щастливи.

8. Тера

Този символ прилича на Земя, но все пак е и много различен. Прилича на топка или на умален модел на планета с линии. Ако сте избрали този символ, то вие сте човек, който се е вкопчил в материалните неща. Прекалено зависими сте от технологиите, истински работохолици сте. Имате нужда да се откъснете от ежедневието си, от забързания си начин на живот и да успокоите сърцето си. Замислете се да прекарате няколко дни извън градската среда – ще преоткриете себе си.