Всеки зодиакален знак си има своите предпочитания в леглото. Страстно, романтично или екстравагантно - тук ще научите какво най-много възбужда Рибите, Овена & Co.

Овен

Уха, сексът с мъжа Овен би могъл да се сравни със спорт за високи постижения! Той така кипи от енергия, че постоянно е готов за секс, при това иска всичко да става бързо. Благодарение на авантюристичната му натура необичайните места не са проблем за него. При жената Овен не е по-различно. Вместо да мечтае, тя предпочита веднага да мине на въпроса. Особено чувствителните любовници намира по-скоро за скучни.

Телец

Като истински епикуреец (човек на удоволствията) мъжът Телец обича да прави секс с часове. Масажи, свещи, ту бързо, ту бавно – с това ще го спечелите. Харесва му да бъде съблазняван, затова чака жената първа да прояви интерес. Както мъжете, така и жените Телци не си падат по експериментите и предпочитат традиционната любовна игра.

Близнаци

Близнаците са много комуникативни, затова обичат по време на секс да им шепнат в ухото непристойни думи. Живият и подвижен мъж Близнак е особено изобретателен в любовта и изненадва партньорката си със секс на най-необичайни места. Седалката на колата е най-безобидното от тях. Жената Близнак не пада по-долу и също откликва охотно на неприлични предложения.

Рак

Мъжът Рак е особено издръжлив в леглото. Такъв е и в интимните отношения. Като романтик той се посвещава изцяло на връзката, затова в секса е много нежен и всеотдаен. За жената Рак сексът и чувствата също са неделими, поради което изневярата е немислима за нея.

Лъв

Мъжът Лъв иска винаги да бъде алфа мъжкарят. В леглото е много доминантен, но полага специални усилия да завоюва партньорката си. Харесва трудно достъпните жени. Лъвицата подхожда доста безстрашно към секса и затова се чувства добре с по-плах любовник. Обича сама да се грижи за страстната атмосфера в спалнята.

Дева

Девите не обичат да говорят за секс и може би затова в началото изглеждат малко задръстени. Когато обаче мъжът Дева преодолее сдържаността си, се доказва като многостранен любовник. Както мъжете, така и жените от този знак искат да завоюват бавно партньора си, за да могат да изцедят цялата страст от него или нея.