Някои хора успяват да запазят на лицето си ангелско изражение, дори когато всъщност нямат добри намерения Това се отнася главно за трите най-коварни знака от зодиака, които се славят като фалшиви и лицемерни. Ето кои са те:

Скорпион

Скорпионите могат да бъдат много потайни. Всъщност човек никога не знае със сигурност какво мислят. Ето защо е трудно да се разбере, когато кроят нещо. Готов е да ви ужили, ако го засегнете или изгубите благоволението му. Дори няма да заподозрете, че ви готви отмъщение, понеже го прави с възможно най-невинна физиономия. Така че се пазете от Скорпиона, за да не ви оплетете в мрежите си!

Близнаци

Близнаците се славят с неискреността и коварството си. Обикновено човек го забелязва прекалено късно, защото могат да бъдат много очарователни. Никога не бива да споделяте важни неща с този знак. Той може да предаде дори най-добрия си приятел, ако се скара с него. Близнаците са двулични. Те са импулсивни и се ръководят от настроенията си, затова им е трудно да бъдат верни.

Лъв

Лъвовете минават за суетни и егоистични. За да получат желаното, те са готови едва ли не на всичко, включително да пренебрегват чувствата на другите, да лъжат или да изопачават фактите. А най-лошото е, че го правят с толкова невинен вид, че потърпевшият често не се усеща. Лъвът не търпи конкуренция и винаги поставя себе си на първо място! Почувства ли се застрашен, моментално преминава в контраатака.