Овен: интелектуалец

Жените от тази зодия са напълно независими и рационални същества. Обичат да бъдат самостоятелни и от време на време се впускат в дълбоки размисли.

Те търсят мъж, който да ги развлича с редовни интелигентни разговори. Във взаимоотношенията си са честни и много уверени. Овните никога не губят времето си за дреболии.

Телец: мъж със силна воля

Телецът обича своите малки слабости. Хората от тази зодия са изключително лоялни към своя партньор.

Жената Телец се нуждае от страстен и романтичен мъж. Тя също така иска да бъде близо до човек, който може да отстоява своето. За нея няма нищо по-секси от мъж с голяма сила на волята.

Близнаци: честен

Близнаците обичат да опитват нови неща. Те са авантюристични и социални личности, които очакват от вас да поддържате тяхното темпо.

Жените, родени под този знак, търсят мъж, който няма да говори със заобикалки и ще казва само това, което му е на ума. Той също така трябва да бъде забавен и весел.

Рак: човек с добро сърце

Трудно е да се намери по-чувствителен и по-мил зодиакален знак от Рака (Рибите не се броят). Жените Раци винаги искат само най-доброто за партньора си в една връзка, но това не означава, че могат да бъдат използвани.

Представителките на това съзвездие търсят мъж, който ще бъде точно като тях, а именно - честен, искрен, способен да се грижи за себе си и да изгради здрава връзка.