Сребро, злато, перли или камъни?

Тук ще ви разкрием какви украшения са най-подходящи за вашата зодия:

Овен

Овните са извънредно целеустремени и страстни натури. Красиво бижу с червени камъни във вид на пръстен или гривна ще им стои идеално.

Телец

Този знак обича дискретните бижута и нежните нюанси. Ето защо залага на пастелни тонове. А какво по-подходящо от чифт перлени обици?

Близнаци

Близнаците харесват разнообразието и са отворени за всичко ново – включително за украшения. Предпочитат ексцентричните бижута, защото обичат да изпъкват. Например чифт огромни златни обеци или множество пръстени на ръцете са перфектни за жизнерадостните Близнаци.

Рак

Чувствителните Раци залагат на благородната класика. За тях е важно бижуто да е безвременно. Идеални за Рака са сребърните украшения или бижута в бяло или сиво. Подходящи са и тънките нежни пръстени, както и верижката с лунен камък , защото това е камъкът на тяхната зодия.

Лъв

Този знак обича да привлича вниманието и е много взискателен по отношение на бижутата. За тях идеални са златните украшения, например елегантна златна верижка с красива висулка.

Дева

Девата минава за честна и благонадеждна. Тя предпочита класата, затова никога не би се окичила с прекалено много бижута. Добре й стоят землистите тонове или филигранните украшения, например нежна сребърна верижка.