Днес ще ви представим един интересен тест. От вас се изисква единствено да си харесате един от по-горните символи. Изборът ви ще ви покаже каква е ролята ви, отредена в този живот.

Готови ли сте?

Да видим резултатите.

1. Служител - около 28 процента от населението

Вие сте от този тип хора, които често се грижат за околните, помагат им по всякакъв начин. Ако видите, че ваш близък или познат страда, вие правите всичко по силите си, за да облекчите болката му.

Т.нар. служители се стремят да направят този свят по-добро място. Обичат всички живи същества. Не са горделиви и не се страхуват да поискат помощ, когато имат нужда от нея.

2. Майстор - около 20 процента от населението

Майсторите са творчески по природа хора. Имат богато въображение, което прилагат във всеки един аспект от съществуването си.

Този тип хора са находчиви, оригинални и спонтанни. Те са доволни и щастливи само тогава, когато се занимават с неща, които наистина обичат. В такива моменти влагат всичко от себе си.

3. Воин - около 15 процента от населението

Този тип хора обичат предизвикателствата. Те живеят, за да преодоляват изпитанията, пред които са изправени.

Не се страхуват от физическите натоварвания. Дори ги обичат. Пълни са с енергия и решителност. Винаги се стремят да постигнат целите си.

4. Учен - около 11 процента от населението

Учените са хора, изпълнени с любопитство и любознателност. Те са усърдни и често преуспяват в своите начинания. Характеризират се с любов към ученето. Обичат да експериментират.

Стремят се постоянно да разширяват знанията си и да усъвършенстват уменията си. Те са смели, добронамерени и наблюдателни.

5. Мъдрец - около 9 процента от населението

Мъдреците са харизматични и очарователни, драматични, ярки и забавни.

Чувстват се най-добре, когато са на сцената - тя е тяхното призвание в живота. Изразяват се посредством езика на творчеството - думи, музика, изкуство от всякакъв тип...

6. Жрец - около 6 процента от населението

Жреците умеят да разпознават истинския потенциал на другите и да го разкриват. Те са изпълнени с енергия, вдъхновяват околните с присъствието си, мотивират ги да постигат успехите си. Същевременно са изпълнени с грижа и състрадание.

7. Крал - около 11 процента от населението

Кралете са отлични лидери - властни, могъщи и авторитетни личности. Всичко, което вършат, отговаря само на най-високите стандарти. Отличават се с перфекционизъм. Нуждаете се от решението на някакъв проблем? Обърнете се към тях.

Източник: taromir.ru