Зрелищно или романтично? Докато някои жени се нуждаят от поне един скок с парашут и сто балона пред голяма тълпа, за да кажат „да“, то други намират вечерята на свещи за най-подходяща, за да отговорят на Въпроса на въпросите. За да е сигурно, че ще получите положителен отговор, ще ви издадем кое е идеалното предложение за всяка зодия!

 Предпочитанията са подкрепени със статистични данни. Порталът „Сайкик Уърд“ е анкетирал над 3000 жени с въпроса кое според тях е идеалното предложение за брак. Докато тихите и спокойни знаци си пожелавали романтична атмосфера, то живите и енергични не можели да се наситят на екшън!

Овен – и… екшън!

Този активен знак се нуждае от повече адреналин, затова господата със спортен дух могат спокойно да развихрят въображението си. Дали ще бъде скок с парашут или бънджи, или гмуркане, предложение, направено във въздуха или водата, ще бъде посрещнато възторжено от дамите Овни.

Телец – пред семейството и приятелите

Телецът е точната противоположност: колкото по-задушевна е обстановката, толкова по-добре. За да получат положителен отговор, добре е господата да поискат ръката на дамата пред семейството й.

Близнаци – нещо уникално и незабравимо

За да се почувстват оценени, Близнаците трябва да получат предложението в точното време и на точното място. В края на краищата мигът ще остане завинаги в спомените им. Не бива да липсва и показен елемент, понеже неповторимото събитие ще бъде споделено с приятелките и във Фейсбук. Добра идея е мъжът да й предложи в някой луксозен хотел пред целия персонал...

Рак – романтика в най-чист вид

Малко по-лесно им е на мъжете с дамите Раци, защото за тях от значение е единствено романтиката и близостта. Дали ще бъдете сами на плажа или на палатка в спалния чувал - моментът просто трябва да е личен.

Лъв – с публика, моля!

Лъвовете са като Близнаците – за да отговорят на най-важния въпрос, те се нуждаят от многобройна публика. Що се отнася до времето, съботата е идеална. Например на пешеходната пътека пред половината град, излязъл на покупки.

Дева – навсякъде, където е чисто и подредено

Дали ще е вкъщи, в кафенето или в ресторанта – Девата обича да е чисто и да няма много шум. Господата трябва да са сигурни, че покривката на масата не е лекьосана, когато избира заведението, където да поиска ръката й. У дома редът и чистотата така или иначе са въпрос на чест. Шшшт! На пръстена да няма отпечатъци от пръсти? Проверете и ако е така, незабавно ги избършете.

Везни – романтична обстановка

Градът на любовта Париж като че ли е най-подходящ за романтично предложение, защото Девата никога няма да се насити на розови сърчица. Рим и Венеция също са предпочитани от влюбените двойки.  Чисто и просто всички места, където витае романтичен дух.