Сред 12-те зодии има три, които минават за особено чувствени и страстни. Ето кои са те!

Чувствените зодии възприемат заобикалящата ги среда с всичките си пет сетива. Те се смятат за особено отдадени, наслаждават се пълно на всеки миг и въвличат в своите емоции и другите – включително сексуално! Ето какво казват за тях звездите:

1. Телец

Никой друг знак не е толкова чувствителен и ориентиран към плътските неща като Телеца. Той е особено сладострастен и се оставя да го ръководят сетивата. Обикновено е много привлекателен за останалите и обича да усеща, мирише, гледа и вкусва – също и в леглото! Засища похотта си най-вече с орален секс.

2. Овен

Овенът има много силно излъчване. Способен е да върти едва ли не всеки около пръста си със своята огнена натура. Овните знаят съвсем точно какво искат и го постигат с лекота. Нищо чудно, че минават за най-темпераментните и страстни любовници.

3. Скорпион

Скорпионът притежава магическа аура, с която умее да завърта главата на другите. Излъчва властност и еротика, като при това създава впечатление за потайност и непроницаемост.  Срещите с чувствения Скорпион могат да бъдат невероятно вълнуващи, но имайте предвид, че никак не е лесно да завоювате сърцето му.