Обичайните хороскопи са положителни и винаги залагат на добрите черти в характера на всяка зодия. Истината е, че всеки има своите недостатъци. Ето кои са мръсните тайни на всяка зодия:

Овен. Вие сте агресивни, импулсивни и шумни – качества, за които спокойно могат да ви приберат в зоопарка. Силният ви характер и високата ерудираност са само поза. Вие нямате нищо в главата си и самочувствието ви се гради на напълно погрешната ви представа за себе си. Най-големият ви страх е да не си проличи колко наивни и глупави сте всъщност. Говорите с прости и ясни думи, за да ви разбере останалата невежа част от човечеството. Истината обаче е, че опростявате нещата, за да можете самите вие да ги разберете.

Телец. Целият ви живот е подчинен на едно доста тъпо упорство да получавате. Единствена и най-висша цел за вас са парите. Неслучайно любимата игра на Телеца е Монополи – доларите, били те и фалшиви, им носят непоправимо удоволствие. В живота обаче най-висшето стъпало, до което могат да достигнат, е до това на застаряващ собственик на скучен бизнес.

Близнаци. За разлика от празната глава на Овена, в тази на Близнака постоянно се блъскат най-различни мисли. Те са толкова много, че той не може да ги запомни, камо ли да ги анализира. Близнаците са напълно неспособни да се съсредоточат, страдат от постоянна тревожност и дефицит на вниманието. Без видима причина могат всеят паника и да създадат пълен хаос, което буквално вбесява околните.

Рак. Вечните деца, невъздържани, невъзпитани, крайно емоционални и често депресирани – това напълно описва представителите на тази зодия. Животът им е низ от нервни сривове, което напълно логично кара околните да смятат, че се нуждаят от специализирана медицинска помощ. Освен това са и изключителни егоисти. В главата на Раците поне три пъти на ден минават мисли от рода на: Толкова съм нещастен… Защо винаги на мен? На никого не му пука за мен. Това допълнително подсилва депресивното им излъчване.

Лъв. Самовлюбените Лъвове могат да са най-дребнавите хора на света. Те са невнимателни нарциси, които често нараняват и унижават хората. И правят това с пълното съзнание за действията си. Единственото нещо, в което могат да се съсредоточат за повече от пет минути, е съзерцанието на собственото си отражение в огледалото.

Дева. Те живеят под постоянен стрес, че не контролират всичко и всичко. По правило целият свят им е задължен. Девите постоянно помагат на другите, но това е само фасада. Те го правят само за да могат да се показват като надеждни и грижливи, каквито всъщност не са.