Овен: Буреносна вещица

Владеете могъщата сила на природните стихии. Като манипулирате светкавиците, гръмотевиците, вятъра и дъжда, вие може да покорите всичко и всеки.

Телец: Животинска вещица

Вие сте в пълен синхрон с царството на животните и при необходимост можете да потърсите помощта на всеки един негов обитател. Дори най-свирепите хищници ви имат доверие. В краката ви постоянно се мотаят поне няколко котенца.

Близнаци: Вещица на феите

Спечелили сте доверието на феите. Можете безпрепятствено да пътувате до техния магичен свят и да търсите помощ от вълшебните същества. Казват, че където и да отидете, оставяте зад себе си магичен прашец.

Рак: Вещица на домашното огнище

Вашето сърце е отдадено на дома и домашното огнище. Омагьосали сте къщурката си с магически и защитни заклинания, а в собствения си казан варите ежедневно лечебни отвари. Вие сте вещица в най-традиционния смисъл на тази дума.

Лъв: Божествена вещица

Вие имате достъп до отворена денонощна комуникационна линия с всяко едно божество, за което човек може да се сети. При необходимост търсите помощта на богове и богини, а те от своя страна ви даряват със сила и мъдрост, защото отчасти и самите вие сте полубожество.

Дева: Зелена вещица

Владеете силата на естествения свят и активно общувате с Майката природа. Обичате да берете магически билки и да абсорбирате силата на четирите основни елемента. Вие сте постоянно в синхрон с енергията около вас.