Преместихме стрелките на часовниците с час напред - ще се приспособим, всеки по свое му. А някои и според зодията. 

Възможно ли е различните зодии да възприемат по различен начин смяната на часовото време? Защо не! Ето какво се твърди за реакциите им: 

Овен

Добре, че е в неделя

Добре, че е в неделя, защото иначе ще закъснеете навсякъде. Смяната на часа е подробност, която просто ви се е изплъзнала от ума покрай обичайните ви безбройни задачи и уговорки. Ако случайно имате работа в неделя преди обед и я пропуснете, сами ще се смеете на разсеяността си. После цял ден ще парадирате със случката - като доказателство колко сте артистични.

Телец

Мразите промените

Мразите промените. В това число - и преминаването от зимно към лятно часово време и обратното. Тази смяна е още по-ужасна, поради факта, че трябва да ставате с един час по-рано. За човек, който обича да си поспива, това е ад. А знаем, че Телците не са от тези, които приветстват зората с бригадирска песен. Вие няма да закъснеете за среща, тъй като няма как да забравите това противно събитие.

Близнаци

60 минути повече за говорене

Хиперактивните Близнаци едва ли имат нещо против, че местим времето с един час напред. Те и без това денонощно бръмчат във всички посоки и фактът, че ще стават по-рано, не ги дразни чак толкова, нищо че и те обичат да си поспите. Близнаци, все пак това ви дава 60 допълнителни минути, в които да поговорите с околните. Иначе едва ли преминаването към лятно часово време може да стане причина да пропуснете първата си среща за деня. Няма шанс да не сте разбрали, че времето се сменя. Вие винаги и всичко знаете.

Рак

Ще помрънкате

Дневната светлина е толкова важна за вас, че това, че вечер ще се стъмва с един час по-късно, ще компенсира неудобството от по-ранното ставане. Иначе няма как - ще помрънкате няколко седмици срещу преместването на стрелките. Но то ще е по-скоро за авторитет. Едва ли ще пропуснете уговорка, защото не сте разбрали за смяната на часа.