Вече от години сте сами и не можете да си обясните защо? Може би се дължи на това, че никой не е достатъчно добър за вас и намирате недостатъци на всички? Така е, нали? Пет знака са особено претенциозни, когато става дума за избор на партньор. Нашият хороскоп ще ви разкрие за кои зодии става дума.

Близнаци

Може да мине дълго време, преди Близнаците да подарят сърцето си. Те търсят партньор с чувство за хумор и предприемчив дух. Връзка, в която двамата се търкалят на дивана през свободното си време, не е по вкуса на Близнаците. Ето защо на този знак му е много трудно да се определи. Все се надява някой ден да срещне сродната си душа, с която животът му да се превърне в песен.

Лъв

При Лъва всичко трябва да е налице – както физическото, така и емоционалното привличане. Ако едно от двете липсва, кандидатът за сърцето му няма никакъв шанс. Лъвът приема връзките много сериозно и никога не би се хванал с някого просто така. Предпочита завинаги да си остане сингъл, вместо да се впусне в половинчати отношения.

Дева

Девата има много високи изисквания както към себе си, така и към бъдещия си партньор. Той трябва да е образован, да обича реда и чистотата, да готви вкусно, да спортува и да знае какво иска от живота. Най-добре просто да бъде като нея. По тази причина летвата е вдигната изключително високо – почти на недостижимо ниво.

Скорпион

Проблемът на Скорпиона е, че не се доверява на хората. Каквото и да прави потенциалният партньор, Скорпионът непрекъснато подозира зад действията му задни цели. Ясно е какво следва от това: разочарования. Скорпионите толкова се страхуват да не бъде наранени, че трудно разкриват сърцето си.

Водолей

Водолеят не се задоволява с обикновеното. Той иска да има до себе си специален човек, който да го плени от първия миг. Ако това не се случи, Водолеят не вижда бъдеще за връзката. Този въздушен знак не си хаби времето за безперспективни отношения. Искрата трябва да пламне веднага. Водолеите често живеят в романтичен холивудски филм.