Някои случки обаче ни карат да повдигаме вежди значително повече от други. Може би затова Alltime10s решиха да направят списък на десетте най-ужасяващи истински „призрачни истории“.

Какво мислите за тези ситуации? Можете ли да им дадете някакво обяснение? Споделете го с нас в коментарите!

10. Мостът Овъртън

В рамките на 50 години близо 600 кучета са се самоубили, скачайки от този шотландски мост. Първият подобен случай е регистриран през 50-те години на 20. век. Според очевидци някои от спасените животинки са се опитвали да скочат повторно.

9. Скунксовата маймуна

От 60-те години на 20. век насам жителите на Флорида твърдят, че са се натъквали на същество, подобно на Голямата стъпка. Въпреки че не са открити никакви конкретни доказателства, през 1977 г. се прокарва закон, който има за цел да защитава животното.

8. Стая 428, Университета на Охайо

От тази стая, която в момента вече не се използва, са се чували най-различни звуци. През 1995 г. студентите твърдят, че са виждали призрачни привидения и движещи се обекти.

7. Чупа-чупа

Хора, живеещи в бразилска гора, твърдят, че са виждали мистериозни летящи метални обекти. Светлината, която излъчвали, причинявала болезнени изгаряния и дори смърт.

6. НЛО над Вашингтон

В рамките на няколко дни през 1952 г. са се появявали неидентифицирани летящи обекти на радарите във Вашингтон. Изчезвали са, когато други самолети са се приближавали до тях. Моменти по-късно пак са се появявали.