Ревността е по-малката сестра на любовта – така мислят много хора, обаче именно тя може да провали любовта във всяка двойка – дори в най-стабилната. Защо хората просто не могат да контролират чувствата си, без да проявяват нездрава подозрителност? Тя е присъща на всички, твърдят психолозите, но астролози се фокусират над дамите от няколко зодии, на най-ревнивите:

Риби

Тази жена не устройва сцени на ревност и дори не намеква, че ревнува. Тя мълчи и търси своето място, но е факт, че въображението ѝ е несравнимо и ако партньорът ѝ само се подсмихне, то започва да работи.

Скорпион

Представителките на този зодиакален знак не просто ревнуват – живеят все едно загряват преди бой. На тях дори не им е нужен повод за ревност, но ако се появи, тежко ѝ на съперницата им!

Лъв

Ако тя е до мъжа си, ще придържа короната на главата му, за да бъде той в цялата си достолепност, но ако мъжът ѝ се заглежда по друга жена, ще го детронира, защото няма да понесе подобно оскърбление. Ще разкаже на всиички какъв е той. На всички!

Овен

Жената Овен ревнува своя избраник от почти всяка красива жена. Скандалът е сигурен и без да има измяна, просто така, превантивно. Хубавото в цялата работа е, че на Овенът бързо му минава.

Стрелец

Тези дами не се успокояват бързо, могат да бъдат не просто ревниви, но и опасни – да скандализират, да извадят наяве целия семеен боклук, да се заяждат за дреболии и да провалят живота на съперницата си.

Така ли е - как мислите?

Източник: Новите родители