М. Найт Шаямалан („Шесто чувство“, „Неуязвимият“, „Следите“) се завръща с „На парчета“, оригинален трилър, който се гмурка в мистерията на човешкия ум.
Науката отдавна изследва психическото състояние на хората с разстройство на личността, като някои вярват, че част от тях могат да проявяват различни физически атрибути за всяка отделна личност, когнитивна и психологическа призма в рамките на един-единствен човек.  

Кевин (Джеймс Макавой) вече е показал своите 23 отделни личности пред доверения си психиатър д-р Флечър (Бети Бъкли), но още една е напът да излезе на бял свят и да се възцари над всички останали. След като отвлича три тинейджърки, сред които своенравната и наблюдателна Кейси (Аня Тейлър-Джой, „Вещицата“), в Кевин се разгаря битка за оцеляване между всички, които живеят в него. 

„На парчета“ идва в кината от 20 януари.

Правила за участие в играта НА ПАРЧЕТА

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство с www.obekti.bg

2. Право на участие имат всички български граждани, с изключение на служителите на www.obekti.bg и Форум Филм България, както и членовете на техните семейства. Всяко лице, отговарящо на тези условия, може да дава верен отговор на въпрос само по веднъж.

3. В рамките на настоящата игра участниците трябва да отговарят на задаваните въпроси, които организаторите ще публикуват във Facebook страницата https://www.facebook.com/obekti в периода 18 – 21 януари 2017 г., като изпращат отговорите си под формата на коментар под съответния въпрос. В рамките на играта ще бъдат зададени общо 3 (три) въпроса, а победителите ще бъдат определени на лотариен принцип на ежедневна база, като в жребия се включват всички участници, дали верен отговор на поставения въпрос на деня. Всеки участник може да даде отговор на всеки един от общо трите въпроса (поставени в периода 18 – 21 януари 2017 г.) само по веднъж. Веднъж спечелил участник не се включва в разпределянето на останалите награди.

4. Играта е позиционирана на адрес: www.obekti.bg

5. Периодът на провеждане на играта е от 18.01.2017 г. до 21.01.2017 г.

6. Награди:
- 3 бр. двоен билет за прожекция на филма „На парчета“, валидни за кината на Cinema City и Арена в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.​

7. Тегленето и обявяването на тримата печеливши от играта ще се случи във фейсбук страницата на сайта www.obekti.bg  както следва:

- 18.01, 12:00 ч. обявяване на въпрос 1
- 18.01, 23:59 ч. затваряне на дневната игра за участие
- 19.01, 12:00 ч. обявяване на победител 1 и поставяне на въпрос 2
- 19.01, 23:59 ч. затваряне на дневната игра за участие.
- 20.01, 12:00 ч. обявяване на победител 2 и поставяне на въпрос 3
- 20.01, 23:59 ч. затваряне на дневната игра за участие
- 21.01, 12:00 ч. обявяване на победител 3 и финализиране на играта

7.1. Победителите в играта се уведомяват за наградата си чрез статус, публикуван на Facebook страницата на сайта www.obekti.bg в деня след затварянето на съответния етап на играта, чрез лично съобщение и чрез коментар с тагване под въпроса, на който участникът е дал верен отговор.. В случай че връзката не може да се осъществи поради нередовно проверяване на социалната мрежа или заради техническа неизправност, организаторите не носят отговорност.

7.2. Участниците, спечелили билет за прожекция на филма НА ПАРЧЕТА, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три дни да се свържат с организаторите на посочените от тях координати и да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.

7.3. Билетите са валидни само за филма НА ПАРЧЕТА в рамките на редовните прожекции на филма за посочените в т.6 кина от веригите.

7.4. Билетите/ ваучерите за кината от верига Арена и Cinema City се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.

7.5. Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.

Вижте трейлъра и очаквайте НА ПАРЧЕТА в кината от 20 януари: