Кокетен поглед, предизвикателен тоалет или леко докосване при разминаване. Има някои неща, които дамите могат да направят, за да привлекат вниманието на харесвания от тях мъж и да го оплетат в мрежата си. При това без той изобщо да забележи!

1. Червено

Този феномен навярно също никога няма да излезе от мода в истинския смисъл на думата. Изследванията показват, че мъжете оценяват една и съща жена различно според това с какво е облечена. С червена рокля жената има по-големи изгледи да привлече вниманието им, отколкото например със синя.

2. Високи токчета и джинси

Мъжете намират за особено привлекателно съчетанието от прилепнали джинси и обувки на висок ток. Същия ефект ще постигнете и с делови костюм и токчета.

3. Отключване на ловния му инстинкт

За да го оплетете окончателно в мрежата си, без да се усети, трябва да отключите ловния му инстинкт. Това ще стане най-просто, като говорите пред него с друг привлекателен тип. Щом престанете да му обръщате внимание, гарантирано ще събудите интереса му. Освен това конкуренцията ще оживи картинката…

4. Ръката на хълбока

Щом вече сте привлекли вниманието му, лесно ще го поощрите още малко. Просто прокарайте бавно ръка по тялото си, докато стигнете до хълбока, и я задръжте там. Погледът му ще проследи ръката ви и желанието му ще нарасне.

Към първата част ТУК.