Кокетен поглед, предизвикателен тоалет или леко докосване при разминаване. Има някои неща, които дамите могат да направят, за да привлекат вниманието на харесвания от тях мъж и да го оплетат в мрежата си. При това без той изобщо да забележи!

1. Засичане на погледите

Дали партньорът, или случайният тип в дискотеката, мъжете обичат, когато ви уловят да ги наблюдавате тайно. Уж несъзнателно погледът ви се спира върху хубавия мъж и точно в този момент той също ви поглежда – малко неудобно, или?  Изобщо не! Точно това събужда интереса му.

2. Игра с косата

Може би повечето мъже изобщо не го осъзнават, но истински се възбуждат, когато жената срещу тях играе с кичур от косата си. Този феномен сигурно ще съществува вечно. Може би защото в него има нещо невинно?

3. Поддържане на зрителен контакт

Щом вече ви е заловил няколко пъти, че го гледате тайно, идва време за следващия зрителен контакт. Ако задържите погледа си върху него няколко секунди, а после отместите очи или ги сведете надолу изкусително с престорен свян, той ще започне да се чуди на кой свят се  намира.

4. Бегъл телесен контакт

Тук също няма значение дали сте обвързани и искате да възбудите партньора си, или се готвите да прелъстите непознат. Докоснете уж неволно желания мъж при разминаване, най-добре с гърдите, докато се провирате покрай него. Ако сте си у дома, вашият човек ще отгатне намеренията ви, но точно това целите, нали? Най-вероятно чуждият мъж също ще схване намека.

5. Облизване на устните

За да възбудите уж несъзнателно мъжа на мечтите си, понякога е достатъчно само да прокарате език по устните си. Това е класика в изкуството на съблазняването, но действа (почти) безотказно.

6. Червено

Този феномен по всяка вероятност също никога няма да излезе от мода в истинския смисъл на думата. Изследванията показват, че мъжете оценяват една и съща жена различно според това с какво е облечена. С червена рокля жената има по-големи изгледи да привлече вниманието им, отколкото например със синя.

7. Високи токчета и джинси

Мъжете намират за особено привлекателно съчетанието от прилепнали джинси и обувки на висок ток. Същия ефект ще постигнете и с делови костюм и токчета.

8. Отключване на ловния му инстинкт

За да го оплетете окончателно в мрежата си, без да се усети, трябва да отключите ловния му инстинкт. Това ще стане най-просто, като говорите пред него с друг привлекателен тип. Щом престанете да му обръщате внимание, гарантирано ще събудите интереса му. Освен това конкуренцията ще оживи картинката…

9. Ръката на хълбока

Щом вече сте привлекли вниманието му, лесно ще го поощрите още малко. Просто прокарайте бавно ръка по тялото си, докато стигнете до хълбока, и я задръжте там. Погледът му ще проследи ръката ви и желанието му ще нарасне.