Преди време в интернет се появи видео, което показваше как пълни непознати се целуват за първи път. Сега неговата създателка Татя Пилиева направи още една версия. Този път обаче тя кара хората да се разсъбличат един друг, пише Mashable.

В описанието на клипа Пилиева обяснява, че той е създаден със съдействието на Showtime, за да промотира сериала Masters of Sex, който разказва историята на изследователите на секса Мастърс и Джонсън.

Подобно на видеото с целувките, първоначално непознатите изглеждат наистина притеснени. Когато обаче са си свалили почти всичките дрехи, ситуацията започва да се разгорещява. Особено в момента, в който скачат в леглото и започват да импровизират.

След като първото видео на Пилиева стана вирусно, стана ясно, че участниците в него са професионални актьори и модели. Факт, който до известна степен уби част от магията му. Каквото и да си говорим обаче, дори и тези т.нар. „странници“ в Undress Me да са професионалисти по един или друг начин, това не намалява ни най-малко разгорещеността, лъхаща от екрана.