Обичате се, но сте влезли в някакъв коловоз, от който няма измъкване. Рутината малко по малко убива страстите. Нямате време, нямате желание да си обърнете внимание един на друг?

Не намирате ли, че е време да внесете малко разнообразие в оралния секс? Ако е така, ще ви подскажем една идея. С тази ледена свирка можете да МУ доставите истинска горещо-студена наслада. И противно на името си, тя ще се погрижи да нажежи до червено страстите в леглото.

Ето какво представлява тази техника за орален секс:

Бррр – ама че студено, но ще му хареса, гарантираме. Всичко, което ви е нужно, е кубче лед. Изсмучете го, преди да пристъпите към работата по същество. Така езикът ви ще се изстуди, а  пенисът му бързо ще се затопли. Студеният език ще му се стори необикновено възбуждащ, а екстремното усещане ще му подари незабравим оргазъм. Искате да добавите черешката на тортата?

Тогава в играта влиза и нещо горещо в буквалния смисъл на думата, а именно чай! Ако след кубчето лед поемете в устата си глътка топъл чай, ще се получи гъделичкащ контраст. От сместа между студено и горещо пенисът му ще се налее с още повече кръв и сексуалната му възбуда ще се засили неимоверно.