„Новите родители" - най-новият сайт от семейството на МИТ ПРЕС – стартира!

27 юни 2016 г., 16:22
598

На 26 юни "МИТ Прес" – издателството на сп. „Мениджър“, както и на Мениджър НЮЗ“ и „Обекти“ - се сдоби официално с нов член в своето семейство. А именно - сайтът "Новите родители".

Едно място, където ще можете а научите всякакви интересни неща от сферата на образованието, възпитанието, храненето и здравето. Игрите, забавленията, приключенията и родителските неволи също не са чужди на "Новите родители".

„Важни са ни и радостите, и тревогите, и подвизите на родителството. Гледаме към жените и мъжете, които сега стават родители, а също и към бъдещите родители - хората от т. нар. "поколение Y": 20-35-годишни, високообразовани, с нови стремежи, ценности, идентичност, търсещи модерни стилове на живот и самодоказване.

Разбира се, отворени сме към опита на всички поколения, защото държим да направим пътешествието на децата си през този свят колкото се може по-красиво и смислено преживяване", обясняват от екипа.

С идеята, че родителството е може би най-важната житейска мисия, сайтът е съпричастен към проблемите и трудностите, които изживяват семействата днес. И предлага решения – изпитани на свой гръб, или от специалисти, представя полезни, практични и важни теми, така че съвременните родители да бъдат в час с всичко ново и интересно, да могат да реагират по най-добрия начин във всяка ситуация.  

Визията му е стилна - убедете се сами. А защо не го харесате и във Фейсбук?

Ключови думи:
Коментари