Няколко финала ще бъдат заснети за край на хитовия и любим на милиони фенове сериал "Игра на тронове" с цел от HBO да се предпазят от изтичане на последния епизод в интернет. Това заяви в интервю пред в. "Морнинг кол" програмният директор на телевизионния канал Кейси Бойлс. "Известно ми е, че създателите на сериала снимат няколко версии на финала, за да не може никой да знае какво точно ще се случи накрая!", заявява Бойлс.

Изданието отбелязва, че ще се наложи дори и на актьорите да изгледат последния епизод, защото и те няма да знаят с кой точно финал ще приключи поредицата, отбелязва БТА.

Снимките на осмия сезон на "Игра на тронове" ще започнат през октомври. Последната серия на предишния сезон беше излъчена на 27 август 2017 година. Тя стана най-популярната за цялата история на сериала. Излъчването беше съпроводено с много предварителни изтичания в интернет на отделни епизоди. Хакери успяваха да проникнат в системите на HBO и да пуснат в мрежата или цяла серия, или нейното съдържание.Но за най-големия гаф си беше виновен самият телевизионен канал, в случая HBO Spain. Той по погрешка пусна в ефир шестата серия няколко дни преди премиерата ѝ, припомня агенцията.

Вижте целия текст на страниците на Мениджър Нюз.