Прости съвети как да заобичаме живота повече

30 януари 2018 г., 11:20
390

Снимка: Shutterstock

 

Със сигурност и вие, както и всички хора, си спомняте добрите стари дни. Миналото е огромен свят на забавление, който сякаш е бил малко по-добър. Малко по-симпатичен. По-истински. Но е само в ума ни. Всяко пътуване назад във времето, към миналото, е път на въображението, припомня блогърът Марк, за marcandangel.com. Каквото е било, било. Затова са ценни усилията да обичаме живота отново и дори повече. Не само защото е прекрасен и се случва сега, но и понеже и настоящето ще се превърне в минало някой ден.

Най-доброто предстои. С тази нагласа Марк изброява 10 начина да заобичаме живота днес повече. А именно:

1. Приемете реалността, за да можете да я промените. Само така ще успеете да се придвижите напред. Това осъзнаване ще ви даде важна отправна точка, от която ще можете да се придвижите към всяка дестинация, която изберете. Като отричаме реалността и се борим срещу миналото, безсмислено губим ценно време и енергия.

2. Използвайте изобилието от ресурси около себе си. Когато адаптираме подход и мислене, според които животът ни дължи нещо, приемаме вътрешна настройка на разочарование и нещастие. Вместо това осъзнайте, че животът вече ви е поставил в среда, изпълнена с изобилие. И че създаването на нещо значимо и стойностно от цялото това богатство зависи само от вас.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Ключови думи:
Коментари