Първата среща, първият спор, първата целувка, първата обида, първият  съвместен сън, първото летуване заедно… Нищо от това не бива да бъде забравено независимо дали в момента, когато се е случило, ни е донесло радост или тъга.

Да помним историята на своята любов е сред най-добрите съвети, които могат да получат всички обвързани. Защото след време остава само доброто, защото само то е винаги важно, а всичко останало е простимо…

Както не е по силите на всеки да подхранва романтичните чувства в годините, така и на всеки може да се случи да избухне, да тръшне врата, да забрави за миг кое е истински ценното в съвместния му живот, дори за миг да намрази, обаче всяка двойка, която наричат „идеална“, ще ви каже: взаимността е по-силна от всички спречквания през годините. Защото това, че един на друг си влияем, ни променя заедно, а когато се родят и децата, именно грижата за тях от страна и на двамата подхранва любовния пламък.

Да си имате обща песен, която да си пеете, когато другите не ви чуват, да танцувате заедно на свещи, да се храните един друг – това са детайли, всеки има свои интимни ритуали. Каквито и да са те, не ги забравяйте – те пишат историята на голямата любов.

Ето още няколко от най-добрите съвети, които можем да дадем, за да останете винаги влюбени:

Продължава на страницата на Новите родители.