Изумителният път на Нийл Доналд Уолш от отчайваща бедност и несполука, до световна популярност и завиден финансов просперитет, е вдъхновение и практически наръчник за успешен живот за милиони хора по цял свят, предава Мениджър Нюз.

Днес той е световно известен автор, мотивационен лектор, и е сред най-успешните, обичани, почитани и богати хора в света. Води персонални и групови обучения, които пробуждат и създават новите успешни хора, лидери и творци по цял свят. Името му е познато във всякакви социални среди - духовно търсещи хора, подрастващи, домакини, творци, предприемачи, финансисти, хора на корпоративния бизнес. Голяма част от успешните модерни писатели, лидери, мотиватори също са извървели стремглавото си изкачване към успеха със съветите на Нийл Доналд Уолш. Много от най-успешните бизнесмени постигат с лекота целите си, следвайки неговите правила за живота.

Философията му е базирана на духовно познание, но така умело интерпретирано и “преведено” на достъпен ежедневен език, та и най-големият скептик да намери своите отговори в него, независимо каква е наболялата му лична тема. Действително, отговорите които дава той, са ежедневно приложими в житейските ситуации и са истински пътеводител за цялостен, успешен и щастлив живот.  В епохата в която “гурутата” на щастието и успеха извират от всеки ъгъл, Нийл присъства силно и непоклатимо със силата на лично преживяната опитност, на личния си път извел го до висините на личното щастие и финансовото благополучие. Той дава практични отговори на най-наболелите и вечни въпроси, които всеки от нас си задава. Метафорично, или не, Уолш води разговори с Бог, които го водят до тези изумителни прозрения.

Голяма част от тези толкова важни отговори, Нийл Доналд Уолш ще сподели за първи път лично и с българската публика, на 27 и 28 май 2016.  “Изобилието и успехът – от мечта до реалност” е темата не просто на един семинар, а на една интерактивна дискусия, в която посетителите ще могат да задават конкретни въпроси.

Поглеждайки към миналото на Нийл, виждаме, че не винаги е бил така преуспяващ, финансово изобилен, популярен и търсен. В началото на 90-те години, той претърпява цяла мрачна поредица от съкрушителни житейски удари в личен и професионален план които поставят началото на края на досегашния му живот. Кариерата му на радио програмен директор, редактор на списание и пиар специалист се разпада. Домът му и всичките му вещи изгарят в пожар, банкрутира, бракът му се разпада, а той се озовава окован в медицинска яка със счупен врат след тежка автомобилна катастрофа. Възстановява се бавно, опитвайки неуспешно да намери работа. Уолш се оказва съвсем сам, безработен, разорен, дори без подслон. Животът му се преобръща главоломно, разтърсвайки го из основи.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.