Социално-медийна компания, която осигурява услуги на индустрията за възрастни в Германия създаде нова работна позиция – сексуалната позиция. Kaufmich.com – което означва “купи ме” на немски – току-що анонсира, че наема тестер на проститутки на пълно работно време. Съгласието да се лежи по време на работа е задължително изискване.

Мъжът или жената, които спечелят позицията, ще тестват публични домове в Германия, като акцентират върху нивото на услугите, хигиената и спазването на изискванията за безопасен секс. За целта се налага практикуването на секс с работниците, казва управителя на  Kaufmich.com, известен само като “Бен”, според CNBC.

“Да имаш публичен дом в Германия е напълно законно, но все още няма система по качеството за тях. Ние искаме да сме Трипадвайзър за бардаци”, казва Бен пред CNBC. “Клиентите ни трябва да имат възможността да проверят качеството на домовете преди да отидат там – точно както проверявате хотела си преди да направите резервация”.

Освен да дава съвети на клиентите идеалният кандидат “трябва да изпитва удоволствие от забавленията с други хора” и да не се страхува от “контакт”, предава Нюзър. Тестерите трябва да имат образователна степен от областта на бизнеса, изряден здравен сертификат  и способността да бъдат умели лингвисти особено в областта на френския език, според Нюзуик. Познаването на входните и изходните точки на домовете ще бъде плюс.

Бен споделя, че до момента има над 150 кандидати, като повечето са от Германия, но има още от Белгия, Холандия и Великобритания.

Kaufmich.com е основана през 2009-та от трима братя, които искали да подобрят секс индустрията в Германия, като създадат пазар за независими проститутки.

“Нашата визия е секс-труда да бъде приет за равен с останалите от обществото” твърди Юлиус Драйер, един от братята, пред Австралия Нюз. “Ние вярваме, че всички проблеми произтичат от това, че секс работниците са изолирани и осъждани от обществото”. 

Източник: HuffingtonPost