И вие ли сте на мнение, че е време партньорът ви да се погрижи за малко разнообразие в интимния ви живот? Ако сте в настроение да му позволите да слезе малко по-надолу, изпробвайте следните пози! Защото заемайки някоя от тях, той ще може най-възбуждащо да ви поглези с език.

На много жени им е трудно да постигнат вагинален оргазъм. Още една причина да ги задоволите орално! Тук ще научите кои са най-подходящите за кунилингус пози, за да изберете предпочитаната от вас.

1. На колене!

За тази цел жената сяда на ръба на леглото и ляга назад. Той коленичи на пода между краката й и се залавя за работа. Тя може да пъхне възглавница под ханша си, за да има партньорът й по-лесен достъп до нейния клитор. Предимството на тази поза е, че ръцете му са свободни и може да си играе със зърната й, да я гали или да я задоволява допълнително с пръсти.

2. Кучешката

Жената се отпуска кучешката на четири крака и вирва дупето си нагоре. Мъжът, който я приближава изотзад, едва ли може да се оплаче от гледката, защото му се предоставя  възможност да я ближе, смуче и да масажира гърдите й. 

3. Лице в лице

Мъжът лежи по гръб, а жената внимателно коленичи от двете страни на лицето му. Добре е да има на какво да се опре с ръце, за да не пада цялата й тежест върху коленете. В тази поза той едва ли може да сбърка нещо, защото тя определя темпото и натиска, като променя ъгъла на таза си.

4. Горещ орален секс на стол

Жената седи на стол с разкрачени крака. Когато партньорът й коленичи пред нея, всичко е на височината на очите му и съвсем лесно може да стимулира клитора й. Тук също му се открива възможност да гали зърната й или да проникне във вагината й с пръсти.

5. Може и облегната

Не е задължително кунилингус да се практикува в седнало или легнало положение. Жената може да е облегната на стената. Когато той коленичи пред нея, тя би могла да увие единия си крак около рамото му. Това позволява на мъжа да я глези по-лесно с език, като същевременно масажира дупето й.