Най-нелепите случки на първи срещи

11 септември 2018 г., 15:19
7216

Fears / Shutterstock

Първите срещи могат да бъдат наистина стресиращи събития, пълни с множество безумни моменти. Когато се връщате назад във времето, няма как да не се усмихнете на подобни ситуации.

Ето защо ние от Obekti.bg решихме да подберем десет от най-смешните първи срещи, за които хората разказват в интернет пространството.

Може би нещо подобно се е случвало и на вас?

1. На първата ни среща заведох момичето на караоке бар. Тя избра да пее I Will Always Love You на Уитни Хюстън. Справи се блестящо. Всичко щеше да е супер, ако преди това не извика пред цялата публика, че посвещава песента на бившето си гадже.

2. Момчето, с което излязох на среща, изяви желание да ме черпи сладолед. Избрах шоколадов. Четири часа по-късно – след една приятна разходка – той ме отведе у дома. И в най-важния момент аз се почувствах засрамена. Той неволно ми зададе въпрос за поразителните черти на лицето ми. Не разбрах какво имаше предвид. Момчето поясни, изтъквайки, че дори да имах повече родилни белези, това нямало да има значение за него, защото ме намирал за привлекателна и имало медицински начин те да бъдат премахнати. Обърках се тотално, казах му чао и се прибрах вкъщи. Тогава се погледнах в огледалото и видях огромното шоколадово петно сладолед на бузата си.

3. Предложих на момчето да посетим арт кино. Отидохме до залата. Следващата прожекция бе на някакъв филм, наречен Shortbus. Нямаше никаква информация за него в интернет. Купихме си билети и се настанихме. Оказа се, че английският не е майчин език на момчето. Затова той трябваше да чете субтитрите. Но… беше късоглед. Извиних се. Той ме успокои – каза, че няма значение, стига филмът да е хубав. Прожекцията започна. Първоначално не разбрах нищо от първия кадър. Впоследствие обаче камерата се отдалечи и стана ясно, че пред нас стои определена част от мъжката анатомия. Героят излезе от ваната и започна да мастурбира. Оказа се, че филмът е за нимфоман, който има по-възрастна любовница, и беше пълен с шокиращи сцени. Изчервена до краен предел, аз му предложих да си тръгнем. И двамата бяхме доста притеснени. Помислих си, че това най-вероятно е един от най-лошите моменти в живота ми. Моите проблеми обаче все още не бяха приключили. След филма се качихме на метрото. Внезапно ми прилоша. Явно бях хванала стомашния вирус, който върлуваше по това време. Едва успях да попитам "Ще бъдем ли приятели, ако повърна?" Той ме заведе до метрото, зелена и потяща се. Никога повече не излязохме. Но сега ми е смешно като си припомням случката.

4. 10 минути преди началото на срещата един гълъб се изака върху мен. Този ден научих, че птичите изпражнения миришат ужасно. Реших да кажа на човека, с когото имах уговорка, какво се е случило. През цялото време обаче около мен се носеше една не особено приятна миризма. Не особено добро първо впечатление, не мислите ли?

5. Бях толкова притеснен, че забравих името на момичето. Затова я заведох в Starbucks. (бел. ав. – в популярната кафе верига изписват името ви върху вашата напитка).

6. Момчето, с което щях да се срещам, разбра, че обичам фотографията. Затова той предложи да се видим много рано сутринта, за да мога да направя няколко снимки на мъглата. Беше ноември месец, времето беше наистина мразовито. Носех два фотоапарата и една голяма раница. След няколко часа ходене, той слезе малко надолу и извика, че към брега се откроявало прекрасна гледка. Направих няколко крачки след него и внезапно паднах във водата. Единствената ми мисъл тогава бе "Я виж ти колко кафява е водата!"

7. Моята първа среща протичаше толкова лошо, че платих на сервитьора 10 долара, за да разлее „случайно“ питие върху мен.

8. Предложих на момичето да отидем на кино на първата си среща. Беше ноември месец. Бе облечена с палто – с ярък шал, увит около врата. Бе красива и се усмихваше. 10 минути след началото на прожекцията осъзнах, че филмът не струва и пукната пара. Започнах да се въртя на седалката и да се чудя как да спася ситуацията. Започнах да се шегувам със сюжета. Тя се смееше, но така и не свали поглед от екрана – дори за секунда. Въобще не се интересуваше какво й говорех. Цяла вечер се стараех да разказвам шеги, но нямаше смисъл. По-късно ми призна, че няколко дни преди срещата си е контузила врата си и е трябвало да носи шина. Затова не е могла да обърне главата си към мен. Не е искала да отмени срещата, затова просто е скрила шината с шал.

9. Веднъж отидох на двойна среща с непознат. Моите приятели уговориха всичко. Казаха ми да донеса бутилка червено вино. Толкова съм непохватен, че още с влизането в къщата се спънах на прага на гостната, паднах и счупих бутилката в ъгъла на дивана. До този момент той беше бял. Това бе моментът, в който връзката ни приключи – още преди дори да е започвала.

10. 

Излязохме от метрото и се насочихме към подлеза. Тъкмо в този момент – самоуверена в червената си рокля и прекарала прекрасна вечер с младия мъж, в когото бях на прага да се влюбя – се спънах на паважа точно пред очите му и паднах в калта. Исках земята буквално да се разтвори и да ме погълне, за да си поплача. Той обаче ми помогна да стана, прегърна ме и ме успокои. Помогна ми да избърша кръвта и мръсотията от колената си. След това ме притисна към себе си и ме целуна. По-късно ми призна, че именно моята злополука му е помогнало да събере кураж и да предприеме тази крачка.

Източник: BrightSide

Ключови думи:
Коментари