40 социално отговорни компании от различни браншове подкрепиха организираната от фондация „За Нашите Деца“ в края на миналата година благотворителна кампания в подкрепа на най-малките деца в риск „Тази Коледа чудесата правите вие 4“. Каузата на кампанията ангажира и вдъхнови служителите на големи и малки организации, които сами организираха малки благотворителни събития в офиса, дариха средства и показаха своята съпричастност към това нито едно българско дете да не попада в изолацията на социалните институции, а да живее сигурно и обичано в семейство. Така по Коледа стотици хора успяха да допринесат за социалната промяна, която фондацията внася в живота на деца в риск от изоставяне, малчугани с тежки увреждания и такива в приемни семейства.

Събраните 41 хиляди лева ще бъдат инвестирани в подкрепа на уязвими деца и семействата им.

По традиция  и тази година фондацията покани участниците в коледната кампания на специално празненство, на което представи постигнатите заедно резултати. С  удовлетворение и много усмивки, екипът на „За Нашите Деца“ връчи грамоти на всички участници в Тази Коледа чудесата прави Вие 4.

„Четвъртото издание на коледната ни кампания Тази Коледа чудесата правите Вие за поредна година доказа, че в България има компании и екипи, които са ангажирани с детската кауза. За тях Коледа е повод не само да бъдат със своите семейства, но и да направят всичко възможно повече деца в риск или с увреждания, да прекарат също празниците в сигурна и развиваща семейна среда. Благодаря на всеки един от служителите на 40-те компании, които се включиха в кампанията и чрез своите дарения направиха така, че повече деца и техните семейства да получат подкрепата, от която имат нужда. На тях искам да припомня цитата на Хауърд Зин: „Малки действия, умножени по милиони хора могат да променят света!”. Чрез своя принос, всеки един от нашите участници ще промени света на поне няколко деца, с които фондация „За Нашите Деца“ ще работи през 2017 година.“заяви Диляна Манева – мениджър „Корпоративна социална отговорност и събития“ във фондацията.