Мъжете са истинска загадка в леглото и хвърлят в недоумение много жени: какво наистина гледат в леглото? Тялото на партньорката си? Проблемните й зони? Или се съсредоточават върху нейните желания? Едно допитване показва какво привлича най-много мъжете у партньорките им за секс.

1. Нейното лице

Според допитването 70 на сто от мъжете гледат лицето на партньорката си и се възбуждат най-много от него. Тялото, в частност гърдите, играят второстепенна роля. Не обръщат внимание дори на целулита или другите й проблемни зони. За мъжа е важно да разбере по погледа на жената дали се наслаждава на секса и да потъне в очите й.  

2. Нейната възбуда

Мъжът иска неговата партньорка в леглото да откликва на ласките му със същата страст, с която я докосва той. Бързо познава, ако реакцията й е престорена, и сам губи желание. Ако и тя се отдаде изцяло на акта и се наслаждава на близостта на партньора си, двамата може да изживеят най-красивия си момент на екстаз.

3. Уханието й

По време на полов акт сетивата са изострени и именно миризмата е в центъра на желанието. Неслучайно казват, че любовта минава през носа.  За мъжа е важно не само да докосва партньорката си, но и да се опиянява от аромата й. Тук дискретният парфюм ще помогне за успешния старт.

4. Нейната кожа

Мека кожа – това е, което истински възбужда мъжете. Когато са толкова близо до нея по време на секс, обичат да усещат под дланите си гладка поддържана кожа. Това ги кара допълнително да удължават акта, за да се наслаждават по-дълго на копринената й мекота. И не може да се насити да я гали.