Темата за секса е деликатна. Макар че е най-приятното странично занимание на света, в любовната игра нещата също може да се объркат. И изведнъж нищо вече не е романтично, еротично и красиво, а само неловко или разочароващо.

Тук ще ви издадем кои грешки непременно трябва да се избягват в секса.

Това са най-честите пропуски:

1. Секс без предпазни средства

Възбудили сте се до краен предел и се вкопчвате един в друг като подивели. Страстта ви е заслепила. За щастие в последния момент проявявате достатъчно разум да прошепнете с накъсан от вълнение глас: „Ами презерватив?“ Ако неговият отговор гласи: „В момента нямам, може и така“ или „Имам алергия към латекс“, най-добре да се отдръпнете навреме от него. Или с кондом, или никак!

2. Егоизъм

Изненада! Сексът е занятие за двама. Ако го практикувате само за собствено удоволствие, нямате нужда от партньор. На пазара има достатъчно секс играчки. Разбира се, същото се отнася и за него. Бързо вътре, вън и после задоволен обратно на възглавницата. Така не става. Мега разочароващо!

3. Бебешки език

„О-о, колко си сладък, меченцето ми! Пухкав Зайо Байо!“ Бебешкият език определено няма място в любовната игра. За повечето мъже това е ужасно отблъскващо. Същото се отнася и за дамите. Много моля, спестете им реплики от рода на: „Кой е татенцето? Тати ей сега ще те поглези!“ Гадост!

4. Сбъркано име

Обладани от екстаз, простенвате името на любимата. Става обаче крайно неловко, ако без да искате назовете името на бившата си приятелка. За да се застраховате от гафове, най-добре да промълвите в ухото й едно еротично: „Скъпа!“

5. Сравнения

Никой не прави любов по един и същ начин. Дори ако бившият ви приятел е бил по-добър в леглото и по време на секса с него сте получавали многократно оргазъм, непременно запазете тази информация за себе си. Споделите ли я с него, все едно сте го кастрирали. Най-вероятно желанието му за секс веднага ще се изпари. И кой печели от това?

6. Бягство

След секса веднага скачате от леглото и се пъхате в банята, където оставате дълги минути. Най-напред използвате тоалетната, а после вземате обилен душ. Колко неприлично! Който бърза да изчезне, след като си е свършил работата, оставя у другия странно чувство. Не секси, а глупаво.