През декември 2014 г. любителката на приключения Меган Съливън решава най-накрая да осъществи своята мечта и да посети Седемте чудеса на света. Дали това е вследствие на факта, че месец по-рано е диагностицирана с рак на кожата или заради простичката истина, че човек живее веднъж, няма значение. Важното е, че Меган си взима 13 дни отпуск, събира си багажа и тръгва, пише A Plus.

„Можех да си търся извинения цял живот… да чакам перфектния момент. Вместо това обаче, докато се разхождах край езерото Тахо и пиех бира с мъж, кого познавах едва 2 седмици, реших да замина. 10 дни по-късно се отправих на приключението на живота си“, разказва Съливън в своя блог.

Заедно с партньора си тя посещава статуята на Христос Спасител в Бразилия, Чичен Ица в Мексико, Петра в Йордания, Мачу Пикчу в Пери, колизеума в Италия, Тадж Махал в Индия и Великата китайска стена в Китай.

7 места само за 13 дни.

„Имах доста ниски очаквания за Великата китайска стена. Но тя беше наистина страхотна“, разказва Меган пред Metro.

През по-голямата част от времето пътешествениците са спали по самолетите. От 13-те дни само 2 са прекарали на едно и също място. От снимките и таймлапс видеото, направено по време на приключението обаче, ясно си личи, че всичко си е заслужавало.

В случай, че се чудите, Меган вече няма рак. Тя все още е със своя приятел. :)