Euro Camp бързо се превърна в любимо място за столичани. Да прекараш приятно горещите летни вечери в компания на приятели и семейството си се оказа повече от възможно именно в Южен парк 2, зад музей „Земята и хората“, до метростанция европейски съюз. И докато родителите отпочиват с чаша бира или коктейл, докато хапват разнообразна и хубава кухня, децата не само могат да играят на воля в детската зона, а и да участват в различни занимателни турнири и игри – бъбъл футбул, джаги и настолни игри ще привлекат вниманието на малки и големи. А уиекнда ви очаква вкусен брънч от 11:00 до 14:00 ч.

Euro Camp продължава до 11 юли, включително, затова не пропускайте възможността да посетите локацията. Очакват ви удобни люлки за почивка, хамаци и обещано добра атмосфера с най-атрактивното от света на спорта за периода. В последната събота на Euro Camp /10 юли/ от 10:00 ч. ви очаква турнира по Yu-Ghi-Oh!

Входът е свободен, което е още една причина да ви препоръчваме да посетите EURO CAMP (Южен парк II, зад музей „Земята и хората“, до метростанция „Европейски съюз“) и да превърнете лятото в истинско преживяване, споделено с приятели и семейство.

Цялата програма на EURO CAMP можете да следите във Фейсбук на facebook.com/MondialCamp

Gallery
Gallery