Всяка жена, която в момента страда по загубената връзка, по човека, който я е наранил и която си мисли, че никога повече няма да бъде щастлива, трябва да прочете това:

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото така разбрах колко съм била сляпа, заблудена, как съм се заблуждавала, че това е истинската и голяма любов.

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото най-накрая разбрах, че си ме манипулирал, че всъщност никога не си ме обичал истински, а си искал само да ме държиш като свое притежание, свой трофей.

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото сега мога да бъда каквато поискам, мога да повярвам в себе си и да намеря отново пътя към собствената си същност, за да бъда щастлива.

Благодаря ти, че ме разочарова толкова пъти, защото така раздялата беше по-лесна, помогна ми да сваля розовите си очила и да видя истинската ти същност.

Благодаря ти, че никога не повярва в мен, защото сега знам, че трябва да намеря човек, който истински да се гордее с успехите ми, да ме подкрепя в провалите ми и да ме насърчава да се развивам.

Благодаря ти, че вечно ме критикуваше и никога не ти бях достатъчна, защото сега знам, че най-ценното е да имаш до себе си човек, който да има нужда точно от теб, който да идва навреме, да спазва обещанията си, да не те сравнява с другите жени и да му бъдеш достатъчна.