Много хора играят временна роля в живота ни. Те са тук, за да служат на определена цел, и след като тя бъде постигната, си отиват. Но винаги има един специален човек, който влиза в живота ви, за да остане завинаги. Който добавя чувство за завършеност към него.

Не е задължително той да бъде единственият ви източник на щастие, но определено ще се чувствате по-щастливи, когато сте около него. А щом веднъж имате този специален човек в живота си, няма да искате да го оставите.

Ето няколко признака, че даден човек ви е предопределен от съдбата.

1. Позволявате си да бъдете уязвими.

Съвсем чистосърдечно си позволявате да бъдете уязвими пред този човек. Да се разкриете по начин, по който обикновено не бихте го направили. Доверявате се и знаете, че той никога няма да ви нарани.

2. Вие сте чисти и честни в намеренията си.

Винаги оставате честни и чисти в намеренията си един към друг. Винаги сте на една и съща вълна. В една щастлива връзка няма място за измама, манипулация или злоупотреба.

3. Не се опитвате да се променяте един друг.

Приемате се такива, каквито сте в действителност – всеки със своите недостатъци и несъвършенства. Знаете, че винаги можете да се изразявате свободно и честно.

4. Чувствате се сигурни и спокойни.

Не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете съдени, критикувани или осмивани. Че ще бъдете наранени. Винаги се чувствате в безопасност в присъствието на този човек.

5. Благодарение на него вие ставате по-добър човек.

Чувствате, че сте станали по-добър човек като цяло благодарение на това, че този той е влязъл в живота ви. Знаете, че той разкрива най-доброто във вас.

6. Оставате заедно дори в лоши моменти.

Знаете, че ще останете с този човек дори когато той преминава през трудни времена. Сигурни сте, че той ще направи същото и за вас. Винаги си оказвате подкрепа един на друг.

7. Не се съревновавате помежду си.

Не се отнасяте към връзката си като към състезание. Напротив, стремите се да се поддържате взаимно, смятате успеха на единия за успех на другия.

8. Имате специална връзка.

Имате специални отношения помежду си. Уверени сте, че химията ви е безгранична. Няма друг човек на света, с когото сте изградили подобна връзка.

Източник: cluber.com.ua